If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честно, взе да става досадно това, че stu си купил кола с 1-2 бона над пазарната цена, и дали се е прецакал, или не.
Четем го от 10-15 страници.
И на мен взе да ми става досадно, всеки да ми натяква, че съм се набуталДа приемем, че съм балък и толкова!Сега ще си разчистя мненията и готово!Дразни ме фактът, че точно в тази тема някой колеги принизиха всички 159-ки до тотален скрап от моргите на запада, които видиш ли, не можели да струват над 5-6000лв, защото били стари коли!Даже 5000 им били много!!А Мерцедес, БМВ и другите от този клас и години все едно не са стари и все са по 5-6000!Я най-добре да спра да се обаждам в тази тема.
п.с. Разчистих си мненията 10-12 страници назад и вече нямам намерение да коментирам в тази тема!Успех на всички търсещи 159-ки.
Бобби, след 4 години мога да ти продам моята за 5000Тогава това ще и точната цена!
И на мен взе да ми става досадно, всеки да ми натяква, че съм се набуталДа приемем, че съм балък и толкова!Сега ще си разчистя мненията и готово!Дразни ме фактът, че точно в тази тема някой колеги принизиха всички 159-ки до тотален скрап от моргите на запада, които видиш ли, не можели да струват над 5-6000лв, защото били стари коли!Даже 5000 им били много!!А Мерцедес, БМВ и другите от този клас и години все едно не са стари и все са по 5-6000!Я най-добре да спра да се обаждам в тази тема.
п.с. Разчистих си мненията 10-12 страници назад и вече нямам намерение да коментирам в тази тема!Успех на всички търсещи 159-ки.
Споко де и аз съм се " набутал " Важното е като тръгнеш на някъде и 99% да си сигурен,че ще стигнеш....аз от тая гледна точка се "набутах яко "
Не се прави на ощипана мадама....имал си, дал си.....доволен си, що трябва да ревеш...аз вече няма да пиша....глупости.....много се засягате виртуално.....
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
А с задния джам кво става................филма е няколко серии.....
Почнаха глупостите сега... смених сам машинка за 40 лв и съм направил ремонт ли....
Плюс това аз моята не съм я взел скъпо - аз казвам , че 5 е ниска цена
Да смятам ли и автомивката към разходите за сервиза ?
Почнаха глупостите сега... смених сам машинка за 40 лв и съм направил ремонт ли....
Плюс това аз моята не съм я взел скъпо - аз казвам , че 5 е ниска цена
Да смятам ли и автомивката към разходите за сервиза ?
Наистина нека спрем с този спам..
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
Никакви глупости...просто играеш в филма 159....5000 е точната цена за този автомобил....след време ще го разбереш, като не можеш да го продадеш......
Никакви глупости...просто играеш в филма 159....5000 е точната цена за този автомобил....след време ще го разбереш, като не можеш да го продадеш......
Значи GT с български тунинг за 13 000 е добра цена а за 159 5000 максимум ) Кола нов внос за 5 000 лв е купувана в Италия за 2000 Euro макс. Защото само разходите за транспорт са 900лв. Познай за 2000 Еuro там каква кола получаваш. Превърнахте темата в тотален спам от цялото писане накрая 2 човека си купиха 159 и вие ги охранихте )
Точното мнение!!!Точно поради такова мислене продадох предната си кола-Ауди А6 98-ма година за 8000лв,а си купих пълноразмерен седан 2009год с газ,който харчи 2-по малко от аудито за 7000лв.Нека съм глупав.Аааа,забравих.....и който със сигурност ще се троши по-малко от аудито хахахах
Има понятия като supply and demand и няма абсолютно никакво значение какво мислим аз, ти, иван или пешо за цената/качество... Докато има малко 159 и желаещи да го купят на дадена цена, ако искаш пиши във всяка една тема ,че 7к е много, хората няма да се съобразяват с тази идея
7 к за мен е минимума ако наистина искаш да си караш колата а не да препродаваш. Бобби обижда вас и останлите колеги с тези постове, хората са си взели коли които харесват работили са зада изкарат парите,теглили са заеми и не е коректно да ги определяш като балъци.
P.S. Всички знаем че в Бг цената не е никава гаранция но поне за 7к имаш някъв шанс колата да е читава за 5к 100% си във филма.
А, бре това тема за покупка на 159 ли е или е за това на кой какво му се иска и на каква цена му отърва да го купи?!!
Е'га ти спама!
7 к за мен е минимума ако наистина искаш да си караш колата а не да препродаваш. Бобби обижда вас и останлите колеги с тези постове, хората са си взели коли които харесват работили са зада изкарат парите,теглили са заеми и не е коректно да ги определяш като балъци.
Е за'тва такива като него карат 155 и се облизват за 159, а останалите балъци шофират 159 ...
И не ни обижда, защото:
1. шофираме колата която искаме 2.платили сме за нея толкова пари колкото искаме. 3. не сме бръкнали в ничий чужд джоб за да платим тази цена.
На Боби му пожелавам да си купи 159-ка на цената която е готов да заплати за нея.Пожелайте му и вие и да приключва спама.
П.П.
Стига си се връзвал на всеки който си мечтае за 159-ка.
Не разбираш ли че просто ви бъзика за цената и вие се връзвате на спама му.
Преди 1'5 -2 години във форума си "пробиваше" път тезата, че видиш ли след "излизането" на Джулията цените на 159-ките ще "паднат" главоломно .
Е, й? "Падна" ли цената.
За поддържан автомобил независимо дали 156, GT, 159-ка или друг модел на АР се заплаща съответната цена и тази цена е за спестените нерви и ядове, време и пари по ремонтите.
Comment